home |  contact  |  e-mail  |  English
Zuid Organisatie Ontwikkeling
Zuid Organisatie Ontwikkeling
 
Jan Thiellier
Jan Thiellier heeft een brede werkervaring binnen multinationale ondernemingen. Daarnaast heeft hij les gegeven aan de Rijksuniversiteit Groningen en is hij auditeur geweest voor de kwaliteitsprijs van het INK. De inbreng van Jan binnen Zuid Organisatie Ontwikkeling ligt vooral op het gebied van creativiteit, innovatie en het omzetten van klantwensen in productspecificaties.


Joost Dijkstra
Joost Dijkstra stamt uit een ondernemersgezin en heeft na zijn Amerikaanse MBA-studie in 1974 gewerkt voor Zwitserse, Noorse en Amerikaanse ondernemingen. Joost begrijpt waardevermeerdering als geen ander en weet wat een leider moet kunnen om dat waar te maken. Joost inspireert mensen en weet organisaties structureel meer te laten verdienen.


Inez Neefjes
De passie van Inez is het begeleiden van mensen in hun leerproces. Daarom biedt zij diverse vormen van leren aan op de volgende gebieden: doelgericht & efficiënt werken, samenwerken, klantgerichtheid en effectief communiceren. Inez ronde in 2003 de Hoge Hotelschool in Maastricht af en behaalde hierna een master in Innovative Hospitality.


Share
©2002-2012  Zuid Organisatie Ontwikkeling    Tel: +31 43 325 24 22