home |  contact  |  e-mail  |  English
Zuid Organisatie Ontwikkeling
Zuid Organisatie Ontwikkeling
Over mijzelf
Carel Jan van den Wildenberg
Na mijn studie bedrijfskunde in Groningen heb ik vijftien jaar op management- en directieniveau gewerkt voor Europese en Amerikaanse bedrijven. Na mijn Masters in Consulting aan de Erasmus Universiteit ben ik gaan werken als zelfstandig organisatie adviseur. Mijn expertise ligt op het gebied van organisatieontwerp, concurrentiestrategie en leiderschapsvragen.

Vanuit Zuid Organisatie Ontwikkeling ondersteun ik organisaties in het maken van strategische keuzes en het doorvoeren van grootschalige, kritische of complexe veranderingen. Ik besteed daarbij veel aandacht aan het ontwerp van het veranderproces en de ondersteuning van de leiding bij het realiseren van de veranderingen. In situaties waarin de strategie van de organisatie vraagt om ander gedrag, breng ik mijn kennis en ervaring in op het gebied van bedrijfsbrede gedragsverandering.

In mijn vrije tijd doe ik aan duurloop, hockey en (zee-)zeilen.

In 2014 heb ik met veel plezier meegewerkt aan het bijeenbrengen van geld voor het Killercell-project van het AZM.KunstkofferIn het kader van mijn onderzoek naar de veranderbaarheid van organisaties ben ik bezig met een serie interviews met leiders en ervaringsdeskundigen uit de private en publieke sector:

Floris Croon
Peter Elverding
Elverding en van den Wildenberg
Wim van der Leegte
Caroline Princen
Share
©2002-2012  Zuid Organisatie Ontwikkeling    Tel: +31 43 325 24 22